Публикувана от Марияна Желева на 28 Януари 2016
![]() | Необходими продукти 1 ч.л.масло шпеков салам кашкавал 1 бр. яйцe краве сирене 2 филии хляб |
Мажем филията с масло, отгоре редим салама, после тънко парче сирене, тънко парче кашкавал. Във втората филия правим дупка в средата с ракиена чашка с тънки стени. Слагаме отгоре и втората филия. В дупката чукваме едно яйце. Забождаме 4-5 клечи за зъби от всички страни, за да застопорим филиите с плънката. Най-отгоре слагаме и много малко настърган кашкавал. Печем до готовност. Хапваме с айран. За да са ни по-мекички филиите, е нужно на дъното на фурната да сложим съд с водичка, при изпарението и, те стават меки отдолу, а не препечени. |