Публикувана от Марина Голева на 16 Ноември 2015
![]() | Необходими продукти за 4 порции: 400 гр. моркови 100 гр. киноа 100 гр. сурово кашу 20 гр. краве масло магданоз и босилек зехтин балсамов оцет |
В тенджера сложете киноата, вода и кравето масло. Съотношението между киноа и вода е 1:2. Оставете да заври след, което намалете котлона и варете около 15 - 20 минути. Отцедете и охладете готовата киноа. Почистете морковите, магданоза и босилека. Настържете морковите. Нарежете на ситно босилека и магданоза. В хаванче натрошете кашуто. В купа смесете киноата, морковите, магданоза и босилека. Разбъркайте добре. Овкусете със зехтин, балсамов оцет и сол. Добър апетит! |