Публикувана от Веселина Константинова на 26 Септември 2015
Необходими продукти 3 котлета сьомга (за три порции) 3-4 домата 2 чушки 3 млечни царевици с обелките 3-4 скилидки чесън 1 глава лук 1-2 моркова 3 стръка целина 3 кръгчета сварена царевица 1 к.л. чили сол 1 к.ч. олио | |
Сварете царевицата заедно с обвивката. Обелете сварената царевица, без да разкъсвате до края. Изчистете царевичната коса и отцедете обвивките. В тиган загрейте олиото. Добавете изчистените и нарязани зеленчуци - лук, чесън, моркови, чушки и домати. Задушете ги докато омекнат. Добавете чилито и овкусете със сол. В тава, застлана с домакинска хартия за печене наредете царевичните обелки. Всяка обелка да наподобява на ветрило. Разпределете плънката, сложете парче сьомга, парченце царевица и клонче целина. Завийте пълнежа с царевичните обелки и сложете тавата във загрята фурна. Пече се 20 минути на 200 градуса. |