www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Веселина Константинова на 16 Юни 2015

Паниран кашкавал върху канапе от картофено пюре

Необходими продукти
4-5 парчета кашкавал
2  яйца
галета
олио за пържене

за картофеното пюре:

4-5 картофа
1/2 пакетче масло
сол
1 ч.л. куркума

Обелете и сварете картофите. Намачкайте ги още горещи. Добавете маслото, солта и куркумата и разбъркайте.

Нарязаният кашкавал на филийки, охладете за кратко в камерата. Разбийте яйцата. Потопете всяко парче в яйчената смес, после в галета и изпържете в сгорещено олио. Още топли, сервирайте върху канапе от картофено пюре с куркума.