Публикувана от Виолета Матева на 21 Май 2015
![]() | Необходими продукти 1 средно голяма тиквичка 8 яйца 200 г кашкавал магданоз сол черен пипер 50 г сирене 1 глава лук олио 2 скилидки чесън |
Тиквичката се нарязва на кубчета, лукът на полумесеци и скилидките чесън. Запържват се в загрято олио с малко сол и черен пипер до златисто. В купа се разбиват яйцата, добавяме настъргания кашкавал, като се отделя от него малка част за поръсване отгоре и нарязан на ситно магданоз. В намазана с олио тавичка сипваме половината яйчена смес, отгоре разпределяме тиквичките, натрошеното сирене и отново яйчена смес и отделения кашкавал. Печем в загрята фурна 180 градуса около 30-35 минути до готовност. Изважда се, нарязваме на парчета като торта и сервираме. |