Публикувана от Елена Пенчева на 30 Март 2015
![]() | Необходими продукти 350 гр. кашкавал 40 гр. краве масло 4-5 с.л. брашно 1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко 4 яйца 3-4 с.л. овесени ядки* |
Брашното се разбива с малко прясно мляко на гладка каша, към сместа се добавят яйцата и се разбиват с телена бъркалка. Изсипва се и останалото прясно мляко. Накрая се добавя настъргания кашкавал. С половината от маслото се намазва тавичката, а останалата половина се разпределя на парченца върху сместа. Запича се в умерена фурна до златисто. * Аз добавих овесени ядки в сместа, защото ми се видя много рядка. ** Може да добавите различни видове зеленчуци. |