Публикувана от Диана Димитрова на 02 Януари 2015
![]() | Необходими продукти 1 кг. свинско месо 3 с.л. мед 100 мл. соев сос сокът на половин лимон 50 мл олио сол черен пипер червен пипер чесън на прах - на вкус 2-3 глави лук 10 пресни гъби печурки 2 зелени чушки |
Нарязваме месото на малки парченца - за шишчета. Нарязваме лука, гъбите и чушките на едро. На дървени шишчета започваме да нанизваме месо, парче лук, парче гъбка, чушка, отново месо и т.н. до изчерпване на продуктите. Приготвяме маринатата като смесваме всички продукти и заливаме шишчетата. Престояват няколко часа като периодично ги въртим, за да попие от всички страни маринатата. След което печем на скара. |