Публикувана от Slavena Chobanova на 25 Ноември 2014
![]() | Необходими продукти 4-5 бутчета (подбедрици) 3-4 големи картофа 2 моркова средно големи 4-5 гъбки (печурки) 1 глава лук черен пипер кимион чубрица сол червен пипер краве масло соев сос |
Нарязваме си картофите и ги слагаме на дъното на тавичката. След което нарязваме морковите на лентички, нарязваме и гъбките на шайбички. Настъргваме лука. Слагаме черен пипер, кимион, чубричка, сол на вкус. Объркваме всичко това, отгоре нареждаме бутчетата и ги поръсваме лекичко с червен пипер и слагаме на няколко места по малко масло. Слагаме малко соев сос. Наливаме вода да покрие картофките и слагаме д апечем за около 40-50 мин на 200 градуса. Печем докато се сварят картофките и бутчетата станат златисти. |