Публикувана от Slavena Chobanova на 24 Ноември 2014
![]() | Необходими продукти 4 кренвирша 8 яйца 150 гр. топено сирене 200 гр. кашкавал 125 гр. крема сирене 5-6 печени чушки 200 гр. обикновено сирене олио на вкус 2-3 стръка магданоз |
Нарязваме кренвиршите на колелца. Слагаме ги на дъното на тенджерата (тавата). Разбиваме яйцата и заливаме кренвиршите. Намачкваме обикновеното сирене и крема сиренето и застиламе отгоре. Нарязваме печените чушки на колелца и покриваме всичко с тях. След това слагаме малко олио на вкус и малко сол също на вкус. Нарязваме магданоза и поръсваме отгоре. Слагаме да печем за 30 мин. на 200 градуса, след което отгоре настъргваме кашкавала и слагаме топеното сирене, нарязано на колела. Печем за около 10 мин. (до златисто) . |