Публикувана от Виолета Матева на 28 Октомври 2014
![]() | Необходими продукти 2 яйца 3 ч.ч. брашно 1 к.ч. захар 100 г олио 2 с.л. мед 1 ч.л. сода за хляб 30 г разтопен шоколад с 1 ч. л. масло кокос |
Разбъркват се олиото, меда и содата, добавят се останалите продукти и се замесва меко тесто. Разточва се на кора с дебелина 0,5 см и се изрязват формички сърца или с кръгла форма. Нареждат се върху хартия и печем в загрята фурна 180-200 градуса до зачервяване, но не ги препичайте, ще станат твърди. Разтопява се маслото и се разбърква с начупени парчета шоколад. Потапят се половината част от сладките и се нареждат върху решетка да стегне шоколада,част от тях се поръсват с кокос върху шоколада. Може да се направят и като топчета, в средата се забива парче орехова ядка. Разкошни са ! |