Публикувана от Добринка Петкова на 30 Септември 2014
![]() | Необходими продукти 260 г обикновени бисквити 1 ч.ч смлени орехи 125 г меко масло 100 мл прясно мляко 50 мл нес кафе 1 ч.ч пудра захар захаросани череши бял и черен шоколад |
Бисквитите и орехите се смилат в блендер. Към тях добавете останалите продукти (без шоколадите) и размесете добре. Разтопява се бял и черен шоколад. С четка намажете гнездата на силиконова форма за бонбони. Поставете във фризера да стегне. Извадете формата и във всяко шоколадово гнездо поставете от бисквитената смес, черешка и отгоре пак от сместа. Поставете формата пак във фризера (може и в хладилник, но във фризера става по-бързо) до стягане на бонбоните. |