Публикувана от Виолета Матева на 12 Ноември 2013
![]() | Необходими продукти 6 бр. печени червени чушки 200 г натрошено сирене 2 яйца 2 скилидки чесън 5-6 с. л. брашно 1 с. л. олио 1 равна ч. л. сода бикарбонат магданоз сол и черен пипер на вкус олио за пържене |
Почистват се печените червени чушки и се нарязват на ситно. Добавят се яйцата, натрошеното сирене, брашното, содата, олиото, пресован чесън и нарязан на ситно магданоз. Овкусява се със сол и черен пипер на вкус. Разбърква се сместа и се оставя за 20 мин. В загрята мазнина се сипва 1 с. л. от получената смес и се пържи от двете страни, но на умерен огън. Изваждат се върху кухненска хартия да попие мазнината. Сервираме с чесново сосче с копър. Добър апетит ! |