www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Диана Димитрова на 28 Септември 2013

Пилешки сърца по селски

Необходими продукти
500 гр. пилешки сърца
300 гр. гъби
2 червени чушки
2 зелени чушки
2 глави лук
3 с.л. доматено пюре
черен пипер
червен пипер
сол
олио за пържене

Измиваме добре сърцата и ги сваряваме за около 10 мин., след което ги отцеждаме хубаво от водата. Нарязваме чушките, гъбите и лука на ивици. Запържваме зеленчуците и добавяме отцедените сърца, за да се запържат леко и те. Добавяме подправките (на вкус) и доматения сос. Оставяме да поври, докато лука и чушките омекнат. По желание може да поръсите с кашкавал при сервиране.