Публикувана от Илияна Димова на 23 Септември 2013
Необходими продукти за 3-4 кейкчета: 100 г сух козунак 2 яйца 1 чаена чаша прясно мляко 2 суп.лъж.захар 1 ванилия малко краве масло сладко от ягоди 1 суп. лъжица стафиди няколко ягоди за гарниране ягодов топинг | |
Нарязваме козунака на малки хапки. Разбиваме яйцата със захарта, млякото и ванилията. Прибавяме към козунака. Сипваме и стафидите и разбъркваме добре. Във формички за кейчета сипваме малко от козуначената смес. Слагаме по чаена лъжичка сладко от ягоди и пълним формичките до горе с козуначената смес. Отгоре слагаме малко краве масло. Печем кейкчетата в загрята фурна до готовност. Поднасяме поляти с ягодов топинг и гарнирани с пресни ягоди. |