Публикувана от Шери Курт на 10 Юли 2013
Необходими продукти 10-ина пиперки зехтин глава лук, нарязан на дребно 2 скилидки чесън, накълцани 1 морков - настърган 1/2 ч.ч. ориз кубче зеленчуков бульон 200 гр. меко козе сирене, нарязано на дребно копър няколко листа салвия - ситно накълцани 2 яйца | |
В зехтина задушаваме моркова, чесъна и лука. Добавяме ориза и бульона, заливаме с вода. Когато оризът е готов оставяме да изстине. Когато се е охладила сместа добавяме сиренето, копъра, салвията и яйцата. Разбъркваме хубаво и с тази смес пълним пиперките, ако остане смес я изсипваме в тавичката и добавяме малко вода. Печем докато пиперките се зачервят. |