Публикувана от Диана Димитрова на 29 Юни 2013
![]() | Необходими продукти 250 гр. фини кори 150 гр. кашкавал 150 гр. шунка 5-6 кисели краставички 3 яйца 2 лъжици брашно олио за пържене |
Нарязваме кашкавала, шунката и краставичките на ивички. Корите нарязваме на малки правоъгълници (от един лист направих 6 правоъгълника - веднъж разрязах по средата и след това двете части разделих на три равни правоъгълника). В средата на всеки правоъгълник слагаме по едно парче от кашкавала, шунката и краставичката. Завиваме, така че да не изтича нищо. Аз ги завих от по-късите краища и след това навих на руло. Може да ги навиете както ви е удобно. Разбиваме трите яйца и брашното. Получава се панировка. Всяка баничка топваме в панировката и пържим в предварително загрято олио. По желание може да промените плънката с топено сирене или само с кашкавал. Въпрос на вкус е. |