Публикувана от Владимир Петровски на 15 Юни 2013
![]() | Необходими продукти черноморски паламуд смлян черен пипер по-едра морска сол соев сос на вкус горчица - 1 супена лъжица мека горчица сладък червен пипер - 1 супена лъжица олио - 2 супени лъжици чесън на прах на вкус лимонов сок на вкус |
Мариноваме нарязания паламуд в смлян черен пипер, морска сол, лимонов сок на вкус. Престоява така 15-20 минути. Потапяме рибата в смес от соевия сос, червения пипер и чесън на прах и оставяме за още 15-20 минути като преобръщаме парчетата, за да поемат по равномерно от маринатата. Печем на предварително загрята скара, намазана с 3 супени лъжици олио. Преди консумация отцеждаме парчетата риба и сервираме със салата според сезона и питие по избор. |