Публикувана от Цветослава Киркова на 11 Юни 2013
Необходими продукти 1 кг. кайма 2 с.л. квасена сметана сол и подправки по ваш вкус 4 - 5 филии изкиснат стар хляб или галета 2 стръка зелен лук 1 яйце магданоз 7 колелца топено сирене 7 яйца 3 броя кисели краставички 100 гр. настърган кашкавал мазнина | |
Каймата се измесва хубаво, оставя се за 30 минути в хладилник. Оформят се гнездата (топчица, на която се прави дупка в средата). Подреждат се в намаслена тава. В гнездата се слага топеното сирене и краставичките. Запича се около 30 минути. Чукват се яйцата и се поръсва с кашкавала. Запича се за още 10 - 15 минути. Да ви е сладко! |