Публикувана от Марина Голева на 11 Юни 2013
![]() | Необходими продукти за 4 порции: 1 кг. пилешки бон филенца 3 с.л. бадемово брашно 2 с.л. разтопен мед 20 гр. бял сусам черен пипер майорана и сол зехтин розови домати спанак рукола |
Сложете бон филенцата в дълбок съд. Поръсете ги с бадемовото брашно, сусам, черен пипер, майорана и сол. Накрая прибавете разтопения мед и зехтин. Разбъркайте добре, за да се овкусят равномерно филетата. Покрийте ги и ги оставете в хладилника за 1 час. В загрят тефлонов тиган изпечете филетата за около 2 - 3 минути, за да останат крехки и сочни. Пропорциите за салатата оставям на Вас :) Поднесете порция от бонфилетата върху свежата салата. Добър апетит!!! |