Публикувана от Марина Голева на 11 Юни 2013
![]() | Необходими продукти 800 гр. малки пресни картофи 5 стръка мента зехтин 20 гр. сурови тиквени семки 20 гр. белени слънчогледови семки 20 гр. краве масло лимонов сок сол и черен пипер |
Почистете картофите. В загрят тиган със зехтин ги задушете. Накрая на термичната обработка добавете кравето масло и разбъркайте. Овкусете ги със сол и черен пипер. Тиквените и слънчогледовите семки натрошете на ситно. Нарежете ментата и ги смесете. Добавете 2 с.л. зехтин, лимонов сок и щипка сол. Разбъркайте добре. В купа смесете задушените пресните картофите с ядките. Поднесете порция от салата със стрък мента. Добър апетит ! |