Публикувана от Анелия Терзиева на 11 Октомври 2011
Необходими продукти 500 гр. макарони или паста по избор (подходящи си фарфале или лазаня) 500 гр.кайма 150 гр. гъби 2-3 суп. лъжици доматено пюре чубрица черен пипер сол кимион олио 1 морков 1/2 глава лук 200 гр.кашкавал 150 гр. топено сирене 3 яйца 1 кофичка кисело мляко | |
Запържваме лука, моркова, гъбите, нарязани на ситно в мазнината. Добавяме каймата и пържим до златисто. Прибавяме домати, подправките и малко вода и оставяме на котлона още 5 минути. Сваряваме пастата в подсолена вода и отцеждаме добре. В голяма тава смесваме добре пастата и сместа с каймата. Заливаме с разбърканите яйца и кисело и мляко и запичаме до златисто. Поръсваме с резени кашкавал и топено сирене и допичаме за още няколко минути. |