Публикувана от Добринка Петкова на 15 Май 2013
![]() | Необходими продукти 2 пилешки филета 300 г пушен свински бут или бекон 500 г кайма 1 гл. лук 150 г гъби 200 г спанак 2-3 кисели краставички 1 голям морков 100 г топено сирене 100 г кашкавал черен пипер и сол на вкус червен пипер зехтин |
Нарежете бекона на тънки ленти и ги наредете върху намаслено фолио. Върху него поставете предварително оформените и овкусени пилешки филета на пържоли. Поръсете с нарязания спанак и задушените в малко зехтин гъби. Отгоре разстелете овкусената кайма, като към нея сте прибавили и ситно настъргания лук и подправки. След това в средата наредете нарязаните на ивички краставички и моркови (сварени в МВ). Настържете топеното сирене и наредете парчета кашкавал. С помощта на фолиото загърнете внимателно на руло. Поръсете с малко червен пипер и зехтин. Преместете го в тава заедно с фолиото покрито и печете на умерена фурна около 1 час. Преди да го извадите от фурната, развийте фолиото да се зачерви отгоре. Поднесете рулото нарязано на парчета с гъбен сос и картофена салата или гарнитура по ваш избор. |