www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Веселина Константинова на 07 Април 2013

Тиквички и гъби на тиган

Необходими продукти
3-4 малки тиквички
300 гр. гъби
3 стръка пресен чесън
3 с.л. брашно
сол
олио за поръсване
оцет

Измийте тиквичките и гъбите. Нарежете тиквичките на тънки филийки с помощта на картофобелачка. Посолете ги. Отцедете ги. Поръсете ги с брашното и олиото и ги разбъркайте. Изпечете ги в оребрен тиган. Нарежете гъбите и ги поръсете с олио. Изпечете и тях. Смесете тиквичките и гъбите и добавете нарязания на ситно чесън. Сложете ги в салатиера и поръсете с оцет.