Публикувана от Марина Голева на 25 Март 2013
![]() | Необходими продукти за 4 порции: 500 гр. пилешки дробчета 200 гр. бекон 200 мл. сметана за готвене 1 с.л. тахан пипер меланж кимион сол и зехтин магданоз за декорация 10 гр. краве масло |
Овкусете пилешките дробчета със сол, пипер меланж и кимион. В загрят тиган с малко зехтин запечатайте дробчетата. Увийте запечатаните дробчета с бекон и наредете в тава за печене. Запечете в загрята фурна на 200 градуса за 20 минути. За соса в тиган загрейте сметаната за готвене и тахана. Непрекъснато бъркайте, докато соса се сгъсти. Накрая на термичната обработка добавете бучка краве масло. Овкусете със сол и пипер меланж. Поднесете порция от дробчетата със соса и гарнирайте със стрък магданоз. Добър апетит ! |