Публикувана от Анелия Терзиева на 12 Март 2013
![]() | Необходими продукти 500 гр. пилешки дробчета 200 гр. заквасена сметана (1/2 кофичка) 2-3 кисели краставички 250 гр. гъби 100 гр. бекон 1 кубче масло колкото орех черен пипер магданоз |
Измиваме добре дробчетата и ги нарязваме на половинки. Гъбите нарязваме на едро, а бекона и краставичките на жулиени. Запържваме дробчетата в маслото до златисто. Изваждаме ги и отцеждаме върху кухненска хартия. В същата мазнина задушаваме гъбите. Прибавяме бекона и краставичките, връщаме дробчета и запържваме още около 5 минути. Добавяме подправките и сметаната. Разбъркваме колкото да се смеси всичко и отстраняваме от котлона. Поднасяме ястието поръсено с магданоз. |