Публикувана от Марина Голева на 29 Януари 2013
![]() | Необходими продукти за 4 порции: 800 гр. филе от пъстърва 1 бр. маруля 4 бр. чушки сиврия 50 гр. сурово кашу 1 връзка магданоз 3 с.л. горчица 1 с.л. сок от грейпфрут 1/2 с.л. мед зехтин и сол черен пипер |
Овкусете пъстървата със сол и черен пипер. Изпечете рибата в тиган с малко захтин. За приготвяне на соса смесете горчицата, меда и сока от грейпфрут и разбъркайте добре. За салатата накъсайте марулята, нарежете чушките, прибавете ядките кашу и овкусете със сол и зехтин. Поднесете порция от рибата със салата и соса. Украсете с магданоз. Ястието добре се съчетава с чаша охладено бяло вино. Добър апетит! |