Публикувана от Добринка Петкова на 10 Декември 2012
![]() | Необходими продукти 4 филета от бяла риба 4 рулца от раци 1 глава лук 2 печени червени чушки 100 гр. кашкавал на вкус сол и черен пипер 30-40 гр. масло 1-2 щипки червен пипер |
Начукайте леко филетата и ги овкусете с черен пипер и сол. Върху всяко филе сложете от нарязаните на дребно чушки и лук, рулце от раци и парче кашкавал. Завийте ги на рулца и ги наредете в намаслена йенска тава. Отгоре наредете парченца масло, поръсете с червения пипер и захлупете. Печете на 200 градуса до готовност, като към края на печенето махнете капака и допечете. Сервирайте с гарнитура по избор и чеснов сос. |