www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Добринка Петкова на 10 Декември 2012

Рулца от бяла риба

Необходими продукти
4 филета от бяла риба
4 рулца от раци
1 глава лук
2 печени червени чушки
100 гр. кашкавал
на вкус сол и черен пипер
30-40 гр. масло
1-2 щипки червен пипер

Начукайте леко филетата и ги овкусете с черен пипер и сол. Върху всяко филе сложете от нарязаните на дребно чушки и лук, рулце от раци и парче кашкавал. Завийте ги на рулца и ги наредете в намаслена йенска тава. Отгоре наредете парченца масло, поръсете с червения пипер и захлупете. Печете на 200 градуса до готовност, като към края на печенето махнете капака и допечете. Сервирайте с гарнитура по избор и чеснов сос.