Публикувана от lubomir pashev на 04 Декември 2012
![]() | Необходими продукти 1 голяма консерва ананас със сироп 700-800 гр бяло пилешко месо 2 с. л. мед 4 с. л. соев сос 1 ч. л. джинджифил 1 супена лъжица олио сол |
Нарежете пилешкото месо на тънки ивици или късчета, посолете го и го задушете за 5 минути в сгорещено олио. Махнете месото от тигана и в него сложете нарязания на парчета ананас, подправен с джинджифил. Прибавете меда, соевия сос и 3-4 супени лъжици от ананасовия сироп. Оставете сместа да ври на тих огън за около 3 минути. Накрая върнете месото в соса, докато се затопли. Поднесете ястието топло, с чаша бяло вино! |