Публикувана от Марина Голева на 03 Ноември 2012
![]() | Необходими продукти спанак зелена салата сварени кестени лешници прошуто зехтин балсамов оцет сол магданоз |
Измийте и подсушете спанака и залената салата. Нарежете ги и разпределете в купа. В загрят тиган със зехтин запържете до покафеняване кестените и лешниците. Добавете малко балсамов оцет и ситно нарязаният магданоз. Смесете запържените кестени и лешници със спанака и марулята и накъсайте прошутото. Овкусете салатата със сол на вкус и лимонов сок. Не съм отбелязала точните продукти за салатата. Оставям на Вас сами да прецените пропорциите:) Поднесете салатата с чаша охладено бяло вино. Добър апетит ! Готвенето като страст и въображение… https://magecreations.blogspot.com |