Публикувана от Radka Petrova на 27 Октомври 2012
Необходими продукти 1 голямо шоколадово руло 1 голямо ванилово руло 350 грама течен шоколад 350 грама заквасена сметана 50 грама лешници 5-6 бисквити закуска | |
Нарязваме рулата на колелца, отделно смесваме шоколада и сметаната. В дълбока купа поставяме домакинско фолио за печене и започваме да редим нарязаното шоколадово руло по дъното и стените на купата, изсипваме от шоколадовата смес и разстиламе равномерно по подредените парчета руло. После редим ваниловото руло върху шоколада и изсипваме останалия шоколад, смесен с лешниците. Мокрим бисквитите и ги редим върху шоколада и те ще представляват дъното на тортата, запечатваме с краищата фолио и поставяме купата в хладилник за 5-6 часа. После отваряме краищата на фолиото поставяме табла и обръщаме тортата, като внимателно отстраняваме купата и фолиото от тортата. Поставяме я в хладилник за още няколко часа. П.П. Ще пусна снимки - стъпка по стъпка. |