Публикувана от Марина Голева на 30 Юли 2012
![]() | Необходими продукти 200 гр. зелени чушки 2 бр. тиквички 100 гр. варена царевица 2 глави лук 2 скилидки чесън 150 гр. бекон магданоз зехтин сол черен и червен пипер |
В загрят тиган запържете нарязания на кубчета лук и чесън. След като лука придобие златист цвят прибавете нарязаният на кубчета бекон. След като бекона се запържи добре прибавете зелените чушки, тиквичките и царевицата. Пържете зеленчуците до омекване. Овкусете готовото ястие с червен и черен пипер и сол на вкус. На края поръсете със ситно нарязан магданоз. Гарнирайте с препечени хлебчета. В случая аз ги поднесох с припечени пълнозърнести хлебчета. |