Публикувана от Марина Голева на 10 Юли 2012
![]() | Необходими продукти 4 бр. пилешки филета 50 гр. сушени червени боровинки 200 мл. ликьор 100 мл. бяло вино 2 яйца сух чесън мащерка риган черен пипер зехтин сол брашно |
Накисваме сушените боровинки в половината ликьор. Оставаме докато набъбнат добре. През това време измиваме пилешкото филе и го слагаме в останалата част от ликьора и овкусяваме с мащерка, риган, сол и малко зехтин. След като боровинките са готови започваме да шпиковаме пилешкото от двете страни. Шпикованото пилешко го панирам с брашно и яйца. Манатарките, които аз използвах са сухи. Накисвам ги в топла вода, за да възстановят обема си и отцеждам. В тигана слагам зехтин и прибавям манатарките, бялото вино, сух чесън и сол на вкус. Добър апетит! Готвенето като страст и въображение.. https://magecreations.blogspot.com |