www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Нина Райчева на 08 Май 2012

Пилешки късчета с булгур

Необходими продукти
1 ч.ч. булгур
1 малка глава лук
1 морков
100 г сладка царевица
1 сварено и обезкостено пилешко бутче
сол
куркума
1 стрък зелен лук
магданоз
олио

В съвсем малко олио и вода задушаваме нарязаните на ситно лук и морков. Добавяме булгурът и накъсаното пилешко месо и доливаме 2- 2,5 ч.ч. вода. Овкусяваме със сол и малко куркума и оставяме на тих огън докато булгурът набъбне. При поднасяне поръсваме с нарязан на ситно зелен лук или магданоз.