Публикувана от Анелия Терзиева на 17 Септември 2011
![]() | Необходими продукти около 1 кг. пилешко месо -бяло и бутчета 3 яйца 2 скилидки чесън 1 чаена чаша доматено пюре 30гр.пармезан 200 гр. кашкавал 50 гр.галета черен пипер сол босилек риган 2 малки глави лук |
Запържваме в нагарята мазнина чесъна и лука. Добавяме доматеното пюре, размито с вода и подправките и го оставяме да се сгъсти. Пилешкото месо, наразяно на порции овалваме в смес от пармезан и галета. Изпържваме го в мазнина до златисто. Месото се нарежда в тавичка и се залива с доматения сос. Поръсва се с настърган кашкавал и се запича за 10-15 мин. във фурната. |