Публикувана от Анелия Терзиева на 17 Септември 2011
Необходими продукти 3 яйца сол черен пипер и магданоз (количество по желание) 50 гр .сирене 50 гр.кашкавал 30 гр.шунка или колбас по желание зеленчуци за украса 1 малка бучка масло | |
Загряваме тиган, в който разтапяме бучка масло. Разбиваме яйцата с подправките. След като изпържим омлета от едната страна и го обърнем, отгоре наръсваме с настърганите сирене и кашкавал и нарязаната на лентички шунка. Затваряме омлета и сервираме със зеленчуци по желание. За украса тук са използвани маслини, домати, царевица, люта чушка и тиквички и чушки печени на плоча и мариновани в смес от зехтин, чесън, копър и магданоз. |