Публикувана от Шери Курт на 26 Март 2012
Необходими продукти 1/2 кг свинско месо 2-3 чушки 1-2 глави лук 100 г печурки за маринатата: 1/2 ч. ч. червено вино 1/2 ч. ч. олио 1 ч. л. черен пипер 1-2 ч. л. бахар 1-2 ч. л. червен пипер 1-2 дафинов лист или подправка за барбекю сол на вкус | |
Подгответе маринатата като смесите всички съставки. Нарежете месото на късове за шишчета и поставете в маринатата. Оставете поне за 1-2 часа в хладилник. Почистете и нарежете на едро зеленчуците. Подгответе шишчетата като на всеки шиш редувате месо с чушка или лук или гъба. Изпечете на скара равномерно от всички страни. |