Фусили с кайма и сирене
Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват на ситно, запържват се в олиото и към тях се прибавя и каймата...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста
Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват на ситно, запържват се в олиото и към тях се прибавя и каймата...
Буквичките се сваряват във вода, в която са добавени 3 с.л. олио, оцеждат се и докато са още топли към тях се прибавят захарта и маргаринът...
Сваряваме спагетите в подсолена вода, в която слагаме малко олио за да не залепнат. Запържваме каймата до златисто...
Рецепта за спагети `Болонезе` от италианската кухня. Изключително вкусни са!
Сервираме горещи, поръсени с настърган кашкавал и украсени с маслинки и магданоз...
Сваряваме пастата, като във водата сме сложили сол и малко олио. Беконът се запържва, като към него се добавят сметаната, подправките и малко вода...
Лазаня с пълнеж от кайма, домати, моркови, лук и чесън и сос от сметана, яйца, прясно мляко и кашкавал. Получи се много вкусна. Месният сос може да се ползва и за спагети.
реклама