Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със заешко месо » рецепта Задушен заек в марина

Задушен заек в марина

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 заек
7-8 картофа
2 глави лук
1 глава чесън

За марината:
4 с.л. олио
черен пипер
сол
сок от един лимон
2 дафинови листа
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Заекът се нарязва и се слага в маринатата приготвена от изброените продукти, престоява в нея 2 часа. След това на дъното на тенджера под налягане се слага кошница за готвене на пара и върху нея се редуват ред от маринованото месо, ред едро нарязани картофи и лук и скилидки чесън. Налива се 200-250 грама вода, тенджерата се затваря и се вари 1 час.


Продукти: заек, картофи, лук, чесън, олио, черен пипер, сол, лимон, дафинов лист, магданоз

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Ако желаете, може да сложите връзка към Задушен заек в марина


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама