Начало » Напитки » Рецепти за Коктейли » рецепта Виенско кафе

Виенско кафе

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

100 мл.прясно мляко
2 с.л.течен шоколад
100 мл.кафе еспресо
канела

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Вече направено еспресо кафе се смесва с с две супени лъжици течен шоколад, разбърква се и се долива прясно мляко. Разлива се в чаши и се поръсва с канела.


Продукти: прясно мляко, шоколад, кафе еспресо, канела

Тагове: Австрийска кухня

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар21 Януари 2012
Нина Райчева
Много любимо!


Ако желаете, може да сложите връзка към Виенско кафе


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама