Начало » Напитки » Рецепти за Коктейли » рецепта Виенско кафе

Снимки на ястието

Още рецепти за Коктейли

Рецепта за Мохито Мохито

Рецепта за Ментова свежест Ментова свежест

Рецепта за Огнен танц Огнен танц

Рецепта за Безалкохолен коктейл Безалкохолен коктейл

Рецепта за Текила Сънрайз Текила Сънрайз

Виенско кафе

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

100 мл.прясно мляко
2 с.л.течен шоколад
100 мл.кафе еспресо
канела

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Вече направено еспресо кафе се смесва с с две супени лъжици течен шоколад, разбърква се и се долива прясно мляко. Разлива се в чаши и се поръсва с канела.


Продукти: прясно мляко, шоколад, кафе еспресо, канела

Тагове: Австрийска кухня

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар21 Януари 2012
Нина Райчева
Много любимо!


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Виенско кафе


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама