Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско по ловджийски

Свинско по ловджийски

Разпечатай

от готварската книга на Добринка Петкова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500-600 гр свинско месо
1 морков
2 глави лук
1 малък буркан млени чушки и домати
150 гр гъби
1 кренвирш
1 с.л брашно
червен пипер
50 мл червено вино
чубрица

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Свинско по ловджийски

Нарязаното месо се запържва, добавят се лука и морковите, нарязани на кубчета, след 5 минути и гъбите, нарязани на филийки, млените домати с чушки, брашното, подправките и виното. Долейте малко вода около 1 ч.ч. След това нарежете кренвирша на полумесеци и добавете и него към ястието. Разбъркайте добре и сипете цялата смес в гювеч. Печете на 200 градуса, около 40 минути или до готовност.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Супер! Ще дойде времето и за тая рецепта!



Ако желаете, може да сложите линк към Свинско по ловджийски


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама