Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско месо с праз

Свинско месо с праз

Разпечатай

от готварската книга на Ирина Владимирова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

свинско месо
праз
червен пипер
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в тиган с мазнина. Когато е почти готово се прибавя нарязания праз и се поръсва с червен пипер и сол. Долива се вода и се оставя да се довари всичко.


Продукти: свинско месо, праз, червен пипер, сол

Тагове: Бързи рецепти, Лесни рецепти, Българска кухня

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Свинско месо с праз и лук
Свинско с лук на фурна

Последни статии

Варна стана домакин на Академия `ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ`

Варна стана домакин на Академия `ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ`

Следващите курсове ще се проведат в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Всеки, който желае да участва в Академията има възможност свободно да се регистрира за участие в предстоящите курсове.
още »

Изкусителни рецепти за кафе за Коледа

Изкусителни рецепти за кафе за Коледа

Коледа е изпълнена с добре познати аромати и кафето е един от тях. Световноизвестната компания Lavazza приветства коледния дух и доказва колко лесно можем да превърнем кафето в още по-изкусителна напитка.
още »

Финладия пусна хляб с насекоми

Финладия пусна хляб с насекоми

От 24 ноември в супермаркетите във Финландия се появи хляб, направен с добавка от насекоми, пише финландският вестник "Хелзингин Саномат".
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Свинско месо с праз


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама