Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско месо с праз

Свинско месо с праз

Разпечатай

от готварската книга на Ирина Владимирова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

свинско месо
праз
червен пипер
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в тиган с мазнина. Когато е почти готово се прибавя нарязания праз и се поръсва с червен пипер и сол. Долива се вода и се оставя да се довари всичко.


Продукти: свинско месо, праз, червен пипер, сол

Тагове: Бързи рецепти, Лесни рецепти, Българска кухня

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Свинско месо с праз и лук
Свинско с лук на фурна

Последни статии

Мазнините - Защо не трябва да ги отписваме изцяло

Мазнините - Защо не трябва да ги отписваме изцяло

Специалисти като д-р Огнян Пелов са на мнение, че мазнините в никакъв случай не са „злодеите“, за които всеки ги смята, като според д-р Пелов мазнините не покачват нивата на холестерол в кръвта, нито пък отключват пътя към надебеляването.
още »

Папая

Папая

Папая е считана от мнозина за един от най-добрите плодове, които могат да се консумират.
още »

Варна стана домакин на Академия `ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ`

Варна стана домакин на Академия `ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ`

Следващите курсове ще се проведат в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Всеки, който желае да участва в Академията има възможност свободно да се регистрира за участие в предстоящите курсове.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Свинско месо с праз


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама