Начало » Десерти » Рецепти за Пудинги » рецепта Шоколадов пудинг с течен шоколад на фурна

Шоколадов пудинг с течен шоколад на фурна

Разпечатай

от готварската книга на Мима Фортунова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за 3 порции:
250 мл прясно мляко (1 ч.чаша)
3 суп. лъж.захар
3 суп.лъж. течен шоколад
2 големи яйца.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Смесваме прясното мляко, захарта, шоколада и разбитите яйца. Затопляме на котлона докато се разтворят захарта и шоколада, като внимаваме да не заври сместа. Изливаме в купички, които слагаме в тава. Наливаме вода в тавата и печем на 150 градуса фурна до готовност, като внимаваме да не кипне водата в тавичката. Проверяваме дали е готов пудинга с клечица. При сервиране обръщаме в чинийка и поръсваме с шоколадови пръчици.


Продукти: прясно мляко, захар, течен шоколад, яйца

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Пудинг с плодове и сушени смокини


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар15 Септември 2014
Стойка Гогова
Уникално е !!!


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Шоколадов пудинг с течен шоколад на фурна


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама