Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Пържен шаран за Никулден
Пържен шаран за Никулден

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 шаран около 2 кг
200-300г брашно - примес от царевично и пшенично
сол на вкус
олио за пържене
Шаранът се изчиства, измива и нарязва на порции. Осолява се и се оставя да престои известно време. След това се отепва в сместа от брашната и се изпържва в силно сгорещено олио. Нищо работа, нали? :)
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пържен шаран за Никулден
От форум:
От друг сайт: