Публикувана от Radka Petrova на 01 Март 2012
Необходими продукти 1 с.л. олио 1 глава лук ситно нарязан 1 к.ч. ориз 1 кренвирш, нарязан на дребни кубчета черен пипер 1 ч.л. зеленчукова пикантина 1 ч.л. подправката десет зеленчука щипка чубрица щипка сол, защото и подправките съдържат сол вода за застройката: 1 жълтък 2 с.л. кисело мляко | |
Задушаваме в тенжера продуктите - лука, ориза, кренвирша и подправките и наливаме водата. След като се свари оризът и супата е готова се застройва с разбития жълтък и киселото мляко, като се закалява (от горещата супа се налива на тънка струйка в застройката, докато застройката стане с температура на супата и се изсипва в супата). |