www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Шери Курт на 22 Декември 2011

Бисквитена торта

Необходими продукти
3 пакетчета обикновени бисквити "Житен дар" - натрошени
2 пудинга на д-р Йоткер - ванилия и карамел
4 с.л. захар
1 л. прясно мляко
100-150 мл. сладкарска сметана
20-30 мл.ликьор от череши
декорация - шоколад, кокос, бонбонки - каквото ви харесва

Приготвяме пудинг карамел както е описано на опаковката, взимаме форма за торта, изсипваме готовият пудинг, отгоре натрошаваме единия пакет бисквити, поръсваме леко с ликьора и притискаме леко бисквитите. Правим втория пудинг изсипваме го върху бисквитите /оставяме малко за накрая/ натрошаваме втория пакет бисквити, капваме остатъка от ликьора и притискаме и изсипваме останалата част пудинг, заглаждаме леко и прибираме формата в хладилник за около 6-7 часа. Изваждаме от формата и отгоре намазваме с разбитата сметана и украсяваме по желание. Приятно тортоправене и още по-приятно похапване!