Публикувана от Добринка Петкова на 09 Декември 2014
Необходими продукти 700 г кайма 1 ч.ч сварен грах 1/2 ч.ч царевица 2 сварени моркова 100 г топено сирене 7-8 парчета бекон 6 сварени яйца магданоз и подправки по избор | |
Замесете каймата, като за кюфтета. Към нея добавете граха, царевицата, морковите нарязани на кубчета, топеното сирене (нарязано на кубчета), подправки и магданоз. Всичко това се смесва добре. В намаслена форма за кекс наредете парчетата бекон, като краищата трябва да излизат извън формата. Изсипете 1/2 от каймата, направете вдлъбнатинки и наредете яйцата. Отгоре покрийте с останалата кайма, притиснете хубаво и загърнете със стърчащите краища бекон. Печете на 200 градуса около 35-40минути (не съм засичала с точност). Оставете да се охлади и обърнете внимателно в чиния. |