www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Добринка Петкова на 17 Март 2014

Свинско със зеленчуци `Индонезия`

Необходими продукти
500 г свинско месо
1 глава лук
3 скилидки чесън
1 пакет замразен микс от зеленчуци
1 с.л соев сос
1 с.л сос от стриди
1/2 ч.ч бяло вино
1 буркан сос "Индонезия"

Нарежете месото на жулиени и го запържете. Добавете нарязаният на ситно лук и чесън. След това прибавете микса от зеленчуците, соевия сос, соса от стриди, виното и черен пипер на вкус. След като зеленчуците и месото омекнат, добавете соса. Оставете ястието да къкри за още 5 минути и го свалете от котлона. Поднесете със сварен ориз или макарони.