www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Веселина Константинова на 17 Март 2013

Печени пилешки бутчета с бяло вино, соев сос и топено сирене

Необходими продукти
5 бр. пилешки бутчета
100 гр. топено сирене
1 ч.ч. бяло вино
сол
червен пипер
соев сос
1 к.ч. олио

Измийте бутчетата. Овкусете ги със солта, червения пипер и поръсете обилно със соев сос. Наредете ги в йенска тенджера. Полейте ги с виното и ги сложете във фурната. Печете около 30 мин. Изсипете бутчетата в тава, наредете ги, полейте ги с олиото, сложете върху всяко бутче парче топено сирене. Сложете тавата във фурната и печете още 10 минути.