Публикувана от Веселина Константинова на 08 Февруари 2013
Необходими продукти 2 бр. свински крачета 2 бр. свински уши 1 к.ч. олио сол 1 с.л.червен пипер 1 ч.л. лют червен пипер млян черен пипер млян бял пипер 2 с.л. брашно 5-6 скилидки чесън | |
Измийте ушите и крачетата и ги сложете в около 2 литра вода, да се варят в гърнето. Когато се сварят, обезкостете крачетата, а ушите нарежете на тънки ивички и ги върнете обратно в бульона. Размийте брашното с малко вода и го добавете към бульона. Сгорещете олиото, добавете червения пипер и леко запържете. Изсипете го към пачата и оставете да поври още малко. Поднесете горещо, като гарнирате с черен и бял пипер, лют червен пипер и нарязан чесън. |