Публикувана от Марина Голева на 06 Януари 2013
Необходими продукти червено цвекло спанак маруля топено сирене орехи зехтин и лимонов сок розмарин 1 скилидка чесън сол | |
Почистете и обелете цвеклото. Поставете го във фолио за печене и го залейте със зехтин, сол, черен пипер и розмарин (аз използвах сух розмарин). Печете цвеклото на 180 градуса за 1 час. След като е готово цвеклото не бързайте да го изваждате от фолиото. Оставете го да изстине добре. Измийте и почистете спанака и марулята. Нарежете на кубчета топеното сирене и цвеклото. Натрошете орехите. В купа смесете марулята, спанака, орехите и топеното сирене. Овкусете ги със сол, зехтин и лимонов сок. Счукайте една скилидка чесън и я прибавете. Разбъркайте добре. Пропорциите оставям на Вас :) |